Alicia Chris
EroScripta-lid vanaf september 2018

Alicia is mijn alias maar niet omdat ik niet open over seks kan praten. Ik vind juist dat er meer openheid mag zijn. Het lijkt alsof we alleen maar preutser worden en dat vind ik jammer. Seksuele energie is je levensenergie. Het is opwindend en verbindend en niets waar we ons over zouden moeten schamen.
Chris en ik wonen samen met onze puberende dochters van 15 en 17 in een keurige buitenwijk net buiten de stad. We hebben een eigen bedrijf en runnen samen sit gezin.  Nou ja , we doen ons best.
De meiden weten dat ik schrijf en ook waarover. Ze zijn trots op me, maar vinden het ook lastig naar hun omgeving toe.
Dat is logisch op hun leeftijd. Ik wil de meiden te beschermen en ik  heb daarom  gekozen om onder een andere naam te schrijven.
Naast het persoonlijk deel van mijn blog wilde ik een stukje fantasie kwijt. Die fantasie vind je terug in mijn erotische verhalen. Sexy verhalen die ik schrijf voor verschillende websites.  Onlangs heb ik een wedstrijd gewonnen en is er een verhaal van mij gepubliceerd in het fijne, foute verhalenbundel van Chantal Janzen, &C.
Het grootse avontuur moet nog beginnen, mijn eerste roman. Deze hoop ik aan het eind van 2018 af te hebben. Mijn eerste boek is inmiddels gepubliceerd. Het is een verhalenbundel met daarin alle korte verhalen van het afgelopen jaar. Deze kun je hier bestellen in als E-book.


Websites:

www.misssexandthesuburbs.blog of www.aliciachris.nl

Social Media
  @Alicia19871384
  Alicia Chris

 tales_by_alicia

 

 

Welkom op de leden-pagina van EroScripta. Op deze pagina vind je al onze leden (tenzij ze dat niet willen, maar wie wil dat nou niet?). Leden van EroScripta genieten voordelen. Zo krijgen zij korting op al onze activiteiten en hebben zij hier een eigen profiel. Zo weet je de erotica schrijvers, bloggers en dichters altijd te vinden! Wil je ook lid worden? Klik dan hier: https://www.eroscripta.nl/lidmaatschap/

Comments

Reacties