Danique Dome
EroScripta-lid vanaf november 2017

Inmiddels schrijf ik nu een aantal jaren erotische verhalen met een BDSM grondslag. Verhalen kunnen als schokkend ervaren worden. Schrijven is een urgentie geworden en het bedenken van spannende verhaallijnen geeft me voldoening. Mijn verhalen zijn makkelijk leesbaar en worden omschreven als spannend. Ik zoek graag de grens op.
Mijn karakters zijn vaak uitgesproken figuren die niet snel ergens voor terugdeinzen. Inmiddels heb ik 4 verhalen geschreven en bied die gratis aan in dagelijkse delen. Het is vergelijkbaar met een geschreven soap inclusief heuse cliffhangers.

In het dagelijks leven werk ik in de hulpverlening en doe dit met plezier. Ik heb een gezin en daarnaast teken en schilder ik, maar mijn grootste hobby is schrijven geworden. Dat er mensen zij die dat graag lezen vind ik als dyslect en kenmerken van ADD (concentratie van een fruitvlieg) heel bijzonder. Verwacht geen literair hoogstaande stukken tekst als je mijn verhalen leest. je kunt wel spanning en verrassende wendingen verwachten. Ik ben enorm trots op wat ik heb bereikt in de korte tijd dat ik schrijf. Ik geniet van schrijven en dat voel je door de letters door. Ook al heeft de lezer niets met BDSM dan vinden ze het alsnog spannend. De kern gaat altijd over spannende situaties die meestal los staan van BDSM. De karakters slepen je mee. Als ik van lezers hoor dat ze moesten lachen of huilen en dat ik dat met tekst heb kunnen bewerkstelligen is voor mij bijzonder en een reden om door te gaan met schrijven.

Websites

 Social Media:

Welkom op de leden-pagina van EroScripta. Op deze pagina vind je al onze leden (tenzij ze dat niet willen, maar wie wil dat nou niet?). Leden van EroScripta genieten voordelen. Zo krijgen zij korting op al onze activiteiten en hebben zij hier een eigen profiel. Zo weet je de erotica schrijvers, bloggers en dichters altijd te vinden! Wil je ook lid worden? Klik dan hier: https://www.eroscripta.nl/lidmaatschap/

Comments

Reacties