Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/01/2019
12:00 pm - 4:00 pm

Categorieën Geen Categorieën


Talk Dirty To Me, Baby
Nieuwe kaarten, nieuwe kansen! De Prikkelzinnen van 2019 staan er weer klaar voor.
Dit keer op een nieuwe locatie in Rotterdam, vlakbij het Centraal Station, waar we in beslotenheid alle dirty talk hardop kunnen delen. Want dat is het thema van deze Prikkelzinnen: ‘Talk Dirty To Me, Baby’

De bijeenkomst
De deelnemers aan de Prikkelzinnen lezen vooraf de ingezonden verhalen, inclusief die van jou, en schrijven hier feedback op. Tijdens de bijeenkomst nemen we de feedback op de verhalen door van iedereen die een verhaal heeft ingestuurd. Zo leren we van elkaar en doen we nieuwe inspiratie op door elkaars invalshoeken te benutten. Weet dat alle feedback met respect wordt opgesteld en dat we geen onderscheid maken tussen beginnende en ervaren schrijvers.

Het verhaal
Jouw verhaal is tussen de 1000 en 3000 woorden. En bestaat voor minimaal 50% uit dialogen. Sexy dialogen welteverstaan. Je mag het genre nemen waar jij je comfortabel in voelt: Eromantica, Erohorro, Fantasiero – leef je uit, als het maar wel stevige, opwindende, smeulende of ontroerende erotische scenes bevat. Het draagt wel bij aan de spanning in je verhaal als je je aan een genre houdt.

Meedoen
Wil je meedoen? Link je verhaal dan onderaan de activiteitenpagina (klik hier) via de blauwe Inlinkzknop voor donderdag 24 januari 2019 23:00 uur. Dan hebben alle deelnemers de kans om je verhaal te lezen en hierop feedback te schrijven.

Deelname
Deelname kost € 5,00 voor de eroscripta-leden en € 7,50 voor niet-leden, te betalen tijdens de bijeenkomst.
Vooraf reserveren is gewenst vanwege de onsite-catering (broodjes). Hiervoor wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van € 3,50.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Comments

Reacties