Kinky Verhaaltjes
EroScripta-lid vanaf november 2017

Ik ben een creatieve vrolijke veertiger en schrijf al een jaar of vier fictieve erotische verhalen, vaak met een kinky BDSM twist omdat ik dat een spannend een veelzijdig genre vind.
Het creatieve proces van schrijven trekt mij heel erg. Ik kan uren fantaseren over verhaallijnen, me inleven in de karakters van mijn verhaal. Om dan soms gniffelend teruglezen hoe het verloopt.
Mijn creativiteit uit zich niet alleen in het schrijven en wisselt zich vaak af met een andere creatieve hobby, waardoor mijn schrijfwerk wat achterblijft. Ik ben namelijk ook best handig met papier, schaar, stof, latex en lijm.

Websites

Welkom op de leden-pagina van EroScripta. Op deze pagina vind je al onze leden (tenzij ze dat niet willen, maar wie wil dat nou niet?). Leden van EroScripta genieten voordelen. Zo krijgen zij korting op al onze activiteiten en hebben zij hier een eigen profiel. Zo weet je de erotica schrijvers, bloggers en dichters altijd te vinden! Wil je ook lid worden? Klik dan hier: https://www.eroscripta.nl/lidmaatschap/

Comments

Reacties