Marie Rebelle
EroScripta-lid vanaf ‘forever’

Antoinette, ook bekend onder schrijversnaam Marie Rebelle, is een dame die van haar schrijven een tweede baan heeft gemaakt. Vier dagen per week runt ze een administratieve afdeling en de rest van haar tijd verdeelt ze tussen haar gezin en haar projecten.

Vanaf 1 december 2012 tot 1 december 2017 was Antoinette de drijvende kracht achter EWA Nederland (Erotic Writers and Artists), een platform voor erotische schrijvers waar er tijdens de tweemaandelijkse bijeenkomsten feedback werd gegeven op de ingezonden verhalen. Antoinette organiseerde vanaf 2014 tot en met 2017 de Schrijfmarathon, naast haar schrijven voor de Engelse markt. In 2017 besloot Antoinette te stoppen met EWA Nederland en haar volledig te richten op een taal die haar makkelijker afgaat: Engels.
EWA als organisatie is vanaf 1 december 2017 gefuseerd met EroScripta.

Antoinette is al sinds 2010 actief in de Engelse community, waar ze als Marie Rebelle zichzelf heeft weten te profileren tot een van de iconen van de Engelse ‘sexblogging community’. Naast haar blog, Rebel’s Notes, die al diverse malen is uitgeroepen tot een van de top blogs, runt zij de wekelijkse meme ‘Wicked Wednesday’ en sinds 2018 organiseert ze de Smut Marathon, de Engelse versie van de Schrijfmarathon. Antoinette is sterk in het organiseren, maar ook in het enthousiasmeren, begeleiden en ondersteunen van anderen in de community.

Rebel’s Notes is een verzameling van woorden en beelden met een expliciet autobiografische gehalte. Antoinette schrijf als Marie over haar seksuele interacties met haar man en anderen en over haar erotische fantasieën die vaak geïllustreerd zijn met haar persoonlijke foto’s, maar ze schrijft ook over blijdschap, verdriet en andere dingen die haar bezig houden en haar seksleven beïnvloed.

Antoinette is al diverse malen als Marie Rebelle gepubliceerd in verzamelboeken, waaronder Seks, Genot en Grenzen – Fisten (2013), South Bank Seduction (2014), The Big Book of Submission: 69 Kinky Tales (2014), Tie Me Up, A Binding Collection of Erotic Tales (2015), Seks, Genot en Grenzen – Vrouwelijke orgasme: soorten en regulering (2015), Identity: An Eroticon Anthology (2017), Truth: An Eroticon Anthology (2018). Haar debuutboek, Flight LU-365 is in 2016 verschenen.


Websites:

www.rebelsnotes.com

Social Media
  @RebelsNotes

 https://www.facebook.com/marie.rebelle.79

 

 

 

Welkom op de leden-pagina van EroScripta. Op deze pagina vind je al onze leden (tenzij ze dat niet willen, maar wie wil dat nou niet?). Leden van EroScripta genieten voordelen. Zo krijgen zij korting op al onze activiteiten en hebben zij hier een eigen profiel. Zo weet je de erotica schrijvers, bloggers en dichters altijd te vinden! Wil je ook lid worden? Klik dan hier: https://www.eroscripta.nl/lidmaatschap/

Comments

Reacties