Vanaf 2018 neemt EroScripta de fantastische feedback-bijeenkomsten van EWA Nederland. De eerste bijeenkomst is gepland op 27 januari 2018.

Wat doen we zoal op de Prikkelzinnen-bijeenkomst?
Iedere bijeenkomst hebben we een nieuw thema om over te schrijven. Via een link op onze website kun je de link naar jouw verhaal op je eigen blog of website uploaden. Voordeel is dat dit direct ook traffic genereert naar jouw website! Alle deelnemers aan de bijeenkomst lezen en beoordelen jouw verhaal. Tijdens de bijeenkomst bespreken wij ieder verhaal met elkaar. Wat zijn de tops, wat zijn de tips? Op een respectvolle manier ontvang je zo feedback hoe jouw verhaal nog pakkender of mooier kan.

En dan?
Als jij je verhaal hebt aangepast, kiest EroScripta vanuit de Prikkelzinnen-bijeenkomst 2 of 3 verhalen uit die geschikt zijn voor publicatie. In samenwerking met het Erotica-Fest van NBR-Plaza en Pittige Proza van Gaisha / Vlammende Verzinsels, die beiden ook 1 of 2 verhalen aanleveren, brengen wij iedere twee maanden een klein boekje uit: Prikkelzinnen! Deze boekjes zijn prachtige verzamel-objectjes.

Hoe doe ik mee?
Heel eenvoudig: op onze website, onder community, vind je ‘Activiteiten’. Hier staat de volgende bijeenkomst met het thema in. Onderaan vindt je een link, waar je de link naar je verhaal kunt uploaden en die de overige deelnemers kunnen aanklikken om te lezen. Onder aan je blog / verhaal plaats je onze badge, met een link naar de bijeenkomst.

Veel succes!

Comments

Reacties