Over ons

PRIKKEL JE ZINNEN
EroScripta is uitgever van opwindende erotische e-boeken en een community van erotica schrijvers in Nederland. Met ons platform willen wij de Nederlandse erotische literatuur meer bekendheid geven. Wij prikkelen je zinnen!

EROTISCHE E-BOEKEN
Wij bieden prachtige, spannende, prikkelende, opwindende en vooral ook mooie erotica. EroScripta vertegenwoordigt Nederlandse erotica-auteurs, met aandacht voor de lezer en de auteur en is persé geen self-publishing site. Wat wij doen is persoonlijk, individueel en nooit een massaproduct. Wij bieden goede kwaliteit voor een lage prijs, snel te downloaden waar en wanneer je maar wilt. Je leest onze e-boeken op je tablet, telefoon of je desktop. Lekker makkelijk.

ONZE COMMUNITY
Ben  je schrijver van erotica? Blogger, auteur of dichter? Bij EroScripta leer je van en met elkaar. Op onze site lees je alles over onze auteurs, blogs en schrijftips. Tijdens onze feedback bijeenkomsten ontvang je tops en tips voor je verhaal en ontmoet je andere schrijvers. We hebben een jaarlijkse wedstrijd, lezingen, workshops en voorlees-middagen. In ons jaarlijkse EroZine bundelen we een selectie van de verhalen, ervaringen en interviews.

LIDMAATSCHAP BIEDT VOORDELEN
Fluitje van een cent en je benut direct alle voordelen van ons lidmaatschap. Je krijgt je eigen profiel op onze leden-pagina. Wij promoten jouw website, blog of boeken. En niet onbelangrijk: je krijgt korting op al onze activiteiten en hebt een streepje voor bij de reserveringen. Klik hier als je lid wilt worden.

HET INITIATIEF
EroScripta is opgestart door auteur Liza Daen in 2015, als podium voor erotica. Liza Daen is, behalve zakenvrouw en operationeel manager, zelf auteur van erotica (zie auteurs CV hieronder). Door haar eigen ervaring met uitgevers, boekhandels en de drempels die veel auteurs van erotica ondervinden, is zij EroScripta opgestart om de toegankelijkheid van erotica te vergroten, het imago te verbeteren en de auteurs meer ruimte te geven hun prachtige werken uit te geven. In 2017 is EroScripta doorgestart als dé uitgever van erotische e-boeken en gefuseerd met EWA Nederland (erotic writers and artists).

Haar auteurs CV kun je hier downloaden.