Partners

Wij werken graag samen met organisaties die net als wij de erotica een warm hart toedragen. In woorden, daden, activiteiten of producten.  Samenwerken doen wij door wederzijdse promotie of gezamenlijke activiteiten. Wil je ook onze partner worden? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Naughty Business Report

Naughty Business Report is als weblog in 2004 gestart vanuit een verbazing over wat er zoal op internet te vinden is. Inmiddels is het geëvolueerd tot een weblog zonder oordeel, met informatie over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Je vindt er tips, ervaringen, reviews en uitleg, maar ook erotische verhalen en audioporn (erotische luisterverhalen). Regelmatig doet NBRplaza verslag van diverse wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van seksualiteit en zo nu en dan doen ze ook zelf onderzoek onder hun bezoekers. Kortom, leerzaam en vermakelijk voor iedereen die van seks houdt (en wie doet dat niet?).

www.nbrplaza.com

Mail & Female

Mail & Female is opgericht om vrouwen – en de mannen die van haar houden – een veilige en
 waardevolle plek te bieden.  Vrijheid om je eigen sexualiteit te ontdekken en te ontwikkelen, daar gaat het bij Mail & Female om. Het is veel meer dan een sexshop: ze organiseren met regelmaat workshops op het gebied van Tantra, colleges van de Love Academy, lezingen, filmavonden en thema-bijeenkomsten.

www.mailfemale.com

Gaisha

Iedereen wil erotiek beleven, op zijn of haar eigen manier. Niet goed of slecht, niet abnormaal. We hebben allemaal fantasieën. Soms zijn ze donker, soms lief. Soms zacht en dan weer hard. Alles mag, niets moet en altijd zijn onze fantasieën heel persoonlijk.

Dat is Gaisha. Verhalen over de diversiteit binnen de beleving van erotiek. Fictieve personages vertellen over hún beleving. Temperamentvolle, sensuele en ja, som ook schokkende verhalen, vol passie en lef. Je volgt deze personages, leeft met ze mee en ziet ze groeien, struikelen, vallen en weer opstaan. Ze nemen je mee langs het pad van diepe verlangens, dromen en angsten en de beleving van hun erotische zoektocht.

Beleven en voelen willen we allemaal. Hoe we dit doen bepalen we zelf, met wie we dit delen ook. Geen schaamte om dat waar je van droomt en over fantaseert. Het is jouw eigen passie en die moet je altijd serieus nemen.

Gaisha is in 2015 begonnen met de online publicatie van de verhalen van vier personages (Valerie, Donna, Zoë en Soumia) en is een initiatief van Sandra van Es (Auteur, bedenker en creatief brein) en Joseph Kakisina (Bedenker, websitebouwer en creatief brein)

Laat Gaisha jouw opstapje zijn naar een vrije beleving van jouw innerlijke rijk der zinnen.

www.gaisha.nl

De Paarse Keizerin

De Paarse Keizerin is een website met prachtig speelgoed in de webwinkel en vooral ook veel verhalen, tips, advies, testresultaten, leesvoer en deskundige informatie over sexualiteit. De Paarse Keizerin daagt iedereen uit tot een leven lang gepassioneerd liefhebben.

www.depaarsekeizerin.nl