Partners

Wij werken graag samen met organisaties die net als wij de erotica een warm hart toedragen. In woorden, daden, activiteiten of producten.  Samenwerken doen wij door wederzijdse promotie of gezamenlijke activiteiten. Wil je ook onze partner worden? Neem vrijblijvend contact op met ons!

EWA

EWA Nederland is voor alle mensen die erotiek produceren, hetzij geschreven of in beeld.
Iedere twee maanden organiseren zij bijeenkomsten, waarbij schrijvers een verhaal indienen op een thema en zij elkaar daarin feedback geven. Jaarlijks zijn er wedstrijden (erotische schrijfmarathon) en iedere maand worden schrijvers uitgenodigd een ‘Thewa’ verhaal te schrijven. Verder geven zij schrijftips, publiceren zij de sexbloggers-index en  hebben zij nieuwsbrieven vol met tips en weetjes. Voor iedere schrijver, of je nu startend bent of gevestigd, een uitgelezen kans je verhalen of beelden voor te leggen aan betrokken en begrijpende lezers en schrijvers en jezelf te verbeteren met de feedback.

www.ewanederland.nl

De Paarse Keizerin

De Paarse Keizerin is een website met prachtig speelgoed in de webwinkel en vooral ook veel verhalen, tips, advies, testresultaten, leesvoer en deskundige informatie over sexualiteit. De Paarse Keizerin daagt iedereen uit tot een leven lang gepassioneerd liefhebben.

www.depaarsekeizerin.nl

 

Naughty Business Report

Naughty Business Report is als weblog in 2004 gestart vanuit een verbazing over wat er zoal op internet te vinden is. Inmiddels is het geëvolueerd tot een weblog zonder oordeel, met informatie over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Je vindt er tips, ervaringen, reviews en uitleg, maar ook erotische verhalen en audioporn (erotische luisterverhalen). Regelmatig doet NBRplaza verslag van diverse wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van seksualiteit en zo nu en dan doen ze ook zelf onderzoek onder hun bezoekers. Kortom, leerzaam en vermakelijk voor iedereen die van seks houdt (en wie doet dat niet?).

www.nbrplaza.com

Mail & Female

Mail & Female is opgericht om vrouwen – en de mannen die van haar houden – een veilige en
 waardevolle plek te bieden.  Vrijheid om je eigen sexualiteit te ontdekken en te ontwikkelen, daar gaat het bij Mail & Female om. Het is veel meer dan een sexshop: ze organiseren met regelmaat workshops op het gebied van Tantra, colleges van de Love Academy, lezingen, filmavonden en thema-bijeenkomsten.

www.mailfemale.com