Erotiek is niet tijd- of plaatsgebonden. Of toch? Omgevingsfactoren spelen wel een rol, als sfeermaker of als lustopwekker. Vooral een omgeving waar het eigenlijk ‘’niet kan of mag’ kan behoorlijk tot de verbeelding spreken.

Het is voor de erotische schrijver een uitdaging de lading die van de omgeving uitgaat erotisch te beschrijven.

Prikkelzinnen-thema: de Bibliotheek
Het thema van de Prikkelzinnen van 13 april gaat over zo’n omgeving:  ‘De Bibliotheek’. Schrijf een verhaal tussen de 1000 en 3000 woorden, waarin je de omgevingsfactoren zo beschrijft dat ze bijdragen aan de erotische lading van je verhaal en waarin de bibliotheek een rol speelt. Het hoeft zich dus niet af te spelen in een bibliotheek, laat gerust je fantasie en interpretatie de vrije loop. Wel belangrijk om de omgeving, of setting zoals je wilt, op te nemen in de erotische opbouw of climax van je verhaal!

Hoe je meedoet
Je schrijft een erotisch verhaal en plaatst deze op je blog of website voor vrijdag 12 april. Vervolgens link je deze via de link-up die je onderaan deze pagina vindt. In de agenda kun je je opgeven dat je komt, zodat we met de catering daarmee rekening kunnen houden.

De overige Eroscriptianen en deelnemers aan de Prikkelzinnen lezen voor 13 april jouw verhaal en bereiden hierop feedback voor. Jij leest ook de andere ingediende verhalen en geeft respectvolle en opbouwende feedback op deze verhalen.
Tijdens de Prikkelzinnen behandelen we alle verhalen en hebben we mooie gesprekken over de input van een ieder. Zo kun je jezelf verbeteren en leer je ook van de oplossingen van de andere erotische schrijvers.
Weet dat alle feedback met respect wordt opgesteld en dat we geen onderscheid maken tussen beginnende en ervaren schrijvers.
Locatie: The Grid, Delftstestraat 19D (4e verdieping), Rotterdam.

Jouw Verhaal
Jouw verhaal is tussen de 1000 en 3000 woorden. Je mag het genre nemen waar jij je comfortabel bij voelt: Eromantica, Erohorror,Fantasiero – leef je uit, als het maar wel stevige, opwindende, smeulende of ontroerende erotische scenes bevat.

Iedereen kan meedoen
Wil je meedoen? Link je verhaal onderaan deze pagina via de blauwe Inlinkzknop voor donderdag 12 april 2019 23:00 uur.
Dan hebben alle deelnemers de kans om je verhaal te lezen en hierop feedback te schrijven.

Deelname
Deelname kost € 5,00 voor de eroscripta-leden en € 7,50 voor niet-leden, te betalen tijdens de bijeenkomst.
Vooraf reserveren is gewenst vanwege de onsite-catering (broodjes). Hiervoor wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van € 3,50.
Je kunt hier reserveren: 
https://www.eroscripta.nl/events/prikkelzinnen-13-april-2019/h

Comments

Reacties