De vakantie is nog in volle gang. Met dit weer is het makkelijke denken aan hete zaken. Een prima gelegenheid een mooi erotisch verhaal te schrijven! Voor de Prikkelzinnen van zaterdag 22 september hebben we wederom een uitdagend thema voor jullie bedacht. Zodat je je creativiteit helemaal kunt uitleven!

Het thema is: Anachronisme
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anachronisme

Een anachronisme is iets dat niet in de tijd past. In ons geval: elementen die niet in de tijd passen waarin of waarover je schrijft. Je kunt dit heel subtiel verwerken of het juist enorm uitvergroten.
Je verhaal bevat erotiek en is maximaal 2500 woorden lang.

 

Hoe je mee doet
Het is heel eenvoudig. Je schrijft een vlammend erotisch verhaal, plaatst dat op je blog of je website met onze badge (met een link naar deze post) eronder en je linkt deze via de blauwe Inlinkz-tool die je helemaal onderaan ziet. Aansluitend kom je met een fris humeur naar het goede gezelschap van je collega-erotici op 22 september. Klik hier voor waar wat en hoe.

Wat er gebeurt met jouw verhaal
Alle deelnemers van Prikkelzinnen (allemaal erotica schrijvers) lezen jouw verhaal en bereiden feedback voor. Zo leren we van elkaar! We verwachten wel dat ook jij feedback geeft op de verhalen van de andere deelnemers. En dat je aanwezig bent.

Hier kun je je verhaal linken:

Comments

Reacties