Op zaterdag 24 maart 2018 is er weer een Prikkelzinnen bijeenkomst! Meer hierover lees je op https://www.eroscripta.nl/onze-bijeenkomsten-prikkelzinnen

Tijd: tussen 12 uur en 16 uur
Locatie: Stairway to Heaven, Mariaplaats 11-12 te Utrecht

 


Graag reserveren via
:https://www.eroscripta.nl/events/bijeenkomst-lezing-en-feedback-24-maart-2018/

Het Thema
Deze bijeenkomst staat in het thema: ‘Tuin der Lusten’, naar het prachtige beroemde schilderij van Jheronimus Bosch. ‘De Tuin der Lusten’ is zo omvangrijk en zijn tijd zo vooruit, dat geleerden het er nog steeds niet over eens zijn of het nu uiterst negatief (als apotheose van zondigheid) ofwel positief (als utopisch liefdesparadijs) is bedoeld. Het is dan ook aan jou, wat je eruit wilt opmaken en welke invalshoek je gebruikt voor jouw verhaal.
Het schilderij is een drieluik (dichtgeklapt is het voorpaneel een vierde voorstelling) en bevat enorm veel beelden en informatie. Bekijk het eens goed op https://tuinderlusten-jheronimusbosch.ntr.nl/ en doe inspiratie op door het geheel, beelden, onderdelen, betekenis of hoe jij je ook graag laat inspireren. Denk lekker buiten de box en schrijf een heerlijk, erotisch en meeslepend verhaal tussen de 1500 en 3500 woorden.

Wat gebeurt er op de bijeenkomst met mijn verhaal?
Alle deelnemers lezen jouw verhaal op je blog of website. Daarop geven zij feedback, die respectvol met je wordt gedeeld op de bijeenkomst. Zo kun je je verhaal nog mooier maken!
We verwachten natuurlijk ook dat jij de verhalen van de andere deelnemer leest en feedback geeft.

Wat wel en wat niet?
Het mag zo sexy, stomend, erotisch en heet zijn als je maar wilt. Maar: we zien op onze website wel graag dat je binnen enkele lijnen blijft. Dat betekent: geen verhalen over sex zonder wederzijds consent, geen verhalen over sex met minderjarigen en/of met dieren.

Hoe doe ik mee?
Zet de onderstaande Eroscripta badge onder je blog / verhaal.
Klik op de blauwe button van Inlinkz om je verhaal te linken. Zo kan iedereen jouw verhaal vinden op jouw website of blog en er feedback op voorbereiden.

Comments

Reacties