Heerlijk, de herfst en de winter staan voor de deur. Uitgelezen seizoenen om lekker thuis te zijn en een beetje nostalgisch op het jaar terug te kijken. Huiselijkheid kent geen tijd.

Vroeger, toen alles nog overzichtelijk en simpel was, bestonden er geen heerlijke webshops om doorheen te scrollen, op zoek naar leuk speelgoed voor hem en haar. Vroeger had je in ‘bepaalde buurten’ van de stad obscure sexshops, waar je niet zomaar gezien wilde of mocht worden. Waren onze behoeften anders toen? Bekommerden we ons minder om ons genot? Nee toch zeker! Gelukkig is het nu anders en kunnen we overal terecht, online en offline, voor innovatief volwassen speelgoed. Voor de Prikkelzinnen nodigen we je uit een verhaal te schrijven over huiselijke sexspeeltjes.

Vooruit, gooi je nostalgie los en laat je creativiteit de vrije hand.
Schrijf een erotisch verhaal van maximaal 2500 woorden, waarin je de erotische scene(s) opluistert met erotische speeltjes. Gebruik hierbij niet de standaard dildo, vibrator, cockring of buttplug, maar gebruik een voorwerp uit het dagelijkse huishouden. Het mag alles zijn: van komkommers tot wijnflessen, haar elastiekjes of ouderwetse singletjes (met een gat in het midden). Zolang je het maar niet kunt kopen in een (web)seks shop en je het in het verhaal aannemelijk kunt maken dat je dit in het huishouden vindt. Deze erotische scene is wel het middelpunt van je verhaal en vormt de hoofdlijn van je storyline. We kijken uit naar je inzending!

Hoe het werkt
Jij schrijft een opwindend verhaal en plaatst het met onze badge (zie onder) op je blog of website.
Je kunt jouw verhaal linken onderaan deze pagina op de blauwe inlinkz button. Je komt op de Prikkelzinnen van 24 november en zorgt dat je de verhalen van de andere inzenders hebt gelezen en hebt daar opbouwend commentaar over. De andere deelnemers doen dat ook voor jouw verhaal. Zo leren we van elkaar!

Hoe en waar?
Klik hier voor de agenda, daar lees je alles over de locatie en de voorwaarden.

 Link hier je verhaal!

Comments

Reacties