Natuurlijk kijken we allemaal naar Sport omdat we graag het spel zien toch? Ja toch, niet dan? Of…zou het kunnen dat we ook gluren naar de spierbundels, strakke konten, brede schouders en omhooggestoken billen? In ieder geval: sweat is sexy. En waar vind je dat meer dan in Sport?

De uitdaging voor de Prikkelzinnen voor 26 mei 2018 is precies dat:
Sex(y) in Sport.
Schrijf een sexy verhaal dat raakvlakken heeft met het thema Sport. Denk lekker buiten de kaders, laat je fantasie gaan en laat je lezers hijgend van opwinding achter!

Je verhaal is tussen de 1200 en 3500 woorden en heeft een pakkende titel. Je kunt ieder genre benutten: eromantiek, surrealisme, thriller, drama…leef je uit. Schrijf, herschrijf, slaap er een nachtje over, lees het nog een keer, corrigeer, schrap, voeg toe en denk aan alle tips op deze website of vanuit de feedback van Prikkelzinnen.

Als je tevreden bent met resultaat, plaats je jouw verhaal op je blog of website en link je aansluitend je verhaal in de linky-tool onderaan deze pagina voor 24 mei 2018. Zo kunnen alle deelnemers aan de Prikkelzinnen jouw verhaal ook lezen en voorzien van tops en tips. Op de bijeenkomst geven en ontvangen alle auteurs van de ingezonden verhalen feedback. Zo inspireren we elkaar en heb je de mogelijkheid je verhaal nog beter te maken. Het maakt niet uit of je beginnend of ervaren schrijver bent, het gaat om de wederzijdse interactie.
De Prikkelzinnen zijn altijd gezellig, leerzaam en inspirerend!

Comments

Reacties