Filmmaker en schrijver Willem van Batenburg – EWA en EroScripta-lid van het eerste uur – publiceerde onlangs zijn nieuwe verhalenbundel ‘Lustige Streken’ bij Uitgeverij Aspekt.

Wie van ijzersterke, met humor gelardeerde, erotische verhalen houdt, zal zeker deze bundel willen lezen. Veertien uitdagende verhalen, gezet in voorstelbare setting, lezen heerlijk weg door de grote vertelkunst van Willem.
Zonder ooit vulgair te worden en toch alles bij de naam genoemd, neemt Willem ons mee in de avonturen van mensen die zichzelf en ons verbazen met hun erotische verlangens en daden.

Je kunt het overal bestellen, maar voor het gemak hier een link op bol.com

 

Uit: Cappucino, of een potje vingeren
‘Dertig jaar geleden, toen ze tijdens hun huwelijksreis in een kleine ristorante aan het Lago Maggiore zaten, was Suzette ermee begonnen. ”Ik heb zin in een kopje cappucino”, had heel onschuldig geklonken, maar toen ze het kopje eenmaal voor zich had staan en ze wat gedachteloos naar het water onder zich zat te kijken, zei ze ineens: “Streel me eens tussen mijn benen”, haar ogen waren van het ene moment op het andere een glinsterende weerspiegeling van verwachtingsvolle geilheid geworden.’

 

Comments

Reacties